Basketball'sCool

De Basketball'sCool is een plek waar kinderen in de basisschool-leeftijd wekelijks basketball-les kunnen krijgen zonder dat ze direct volwaardig competitie-spelend lid van de vereniging hoeven te worden. De Basketball'sCool is onderdeel van het aanbod van BC Utrecht en de kinderen kunnen op een vaste dag en tijdstip tegen een minimale vergoeding (meestal 2 euro per keer) terecht op de Basketball'sCool.

Speels
In deze lessen staat Peanutbasketball centraal. Op deze manier worden kinderen op een speelse manier voorbereid op een eventueel normaal lidmaatschap. Via een stempelkaart kunnen kinderen sparen voor leuke prijzen. Deelnemers aan de Basketball'sCool zijn lid van de vereniging en zijn zo via de NBB verzekerd tijdens hun basketballactiviteiten.

Ook meedoen?
Meld je dan aan bij BC Utrecht. Basketball'sCool wordt gehouden op zaterdagen van 10:00 tot 11:00 in het Bonifatiuscollege aan de Burgemeester Fockema Andrealaan in Utrecht. Als je wilt, kun je ook gewoon eens komen kijken voordat je meedoet. Maar...neem een paar sportschoenen mee, want we weten zeker dat je meteen zin krijgt om ook te basketballen!
Meld je aan bij b.schutgens@outlook.com