Bedankt! Van de burgemeester

13-04-2016 14:37

 Beste initiatiefnemer,
De afgelopen vijf maanden organiseerden veel Utrechters activiteiten voor de mensen in de noodopvang aan de Amerikalaan. U bent één van die betrokken Utrechters. Elke week was er een gevarieerd aanbod, zoals taalles, fitness, dansen, schilderen en voorlezen voor kinderen. Er waren swingende optredens van bands en etentjes bij Utrechters thuis. De mensen in de opvang, die hun land zijn ontvlucht en veel hebben doorgemaakt, waardeerden die activiteiten enorm.

Ook wij waarderen het zeer dat u zo betrokken bent en dat u samen met anderen deze mooie activiteiten tot stand bracht. Uw enthousiaste inzet gaf deze mensen een warm welkom in onze stad. Hartelijk dank daarvoor.

We horen graag meer over uw ervaringen en waarom u zo enthousiast hebt meegewerkt. Binnenkort ontvangt u daarom een enquête. Uw ervaringen kunnen we goed gebruiken om ook de mensen in de nieuwe opvanglocaties in Oog in Al en Overvecht straks net zo’n mooi en gevarieerd activiteitenpakket te bieden. Wellicht ook weer samen met u.

Met vriendelijke groet,

Jan van Zanen                            Kees Diepeveen
Burgemeester Utrecht                Wethouder Zorg en Maatschappelijke Ondersteuning