En toen was het seizoen voorbij!

27-04-2015 17:14

Zondag speelde Jongens Onder 14-2 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Blue Arrows. Met een volle bank, een goede spirit en meer supporters dan spelers (wauw!) werd afgereisd naar Driebergen. Was het de spanning van de laatste wedstrijd, het lange seizoen, de sterk spelende tegenstander, het aanstaande vertrek van een aantal spelers naar andere teams of clubs... Het was in ieder geval niet de wedstrijd van het seizoen van de Heren. Zoals altijd was er inzet en strijd maar deze keer helaas ook veelvuldig balverlies en slordigheden in de afwerking en dan geef je een sterk spelend Blue Arrows de kans om in de wedstrijd te blijven, te blijven en uiteindelijk er met de overwinning van door te gaan. 


Met dit verlies eindigen de Heren na een lang seizoen samen met Blue Arrows op een mooie tweede plaats in de competitie.


Ondanks het verlies is door spelers, staf en de fans na de wedstrijd nog een drankje gedronken op het mooie seizoen! Een mooi seizoen! U14-2 is een team dat volledig bestaat uit eerstejaars dat moest wennen aan de grotere bal en de hogere basket, de nieuwe trainer/coach en de grote tegenstanders. Een team dat elke wedstrijd van minuut 1 tot minuut 40 wil gaan, rennen, doen, pressen. Een team dat heeft laten zien dat ze ook willen leren, leren van en met elkaar, leren om steeds meer als team te spelen in de verdediging, de aanval, binnen en buiten het veld. Een team dat invallers welkom heet en ze thuis laat voelen, dus dank Michel, Symen, Thomas!!! U14-2 is ook een team met een trouwe supporterschare waardoor menig uitwedstrijd als een thuiswedstrijd aanvoelde. Een team waar je als trainer/coach met heel veel plezier mee aan de slag gaat.


Dus Dulguun, Jake, Juma, Max, Nils, Pjotr, Sem, Tijmen, Titus bedankt voor het leuke seizoen!!!

Pim