Nieuw talent gezocht: jong en oud, beginner of ervaren en op of naast het veld!

08-04-2016 10:02

BC Utrecht zoekt nieuw talent, jong en oud, beginner of ervaren en op of naast het veld!

Basketballen bij BC Utrecht: actie, snelheid, samenwerking, lol, zweet, techniek en tactiek. Maar ook: activiteiten organiseren, gezelligheid en genieten van het vijfde kwart in de kantine. BC Utrecht telt nu ongeveer 120 leden, met 9 jeugdteams, 2 dames en 1 heren team. Ben je beginner of ervaren, 1 meter 10 of 2 meter 10, speler of coach bij BC Utrecht is er altijd een team dat bij je past. 

Veel activiteiten
BCU staat voor basketballen met plezier, met ruimte voor iedereen onder een goede begeleiding. Naast de trainingen, wedstrijden organiseert BCU ieder jaar veel activiteiten voor haar leden. Een famillietoernooi, jeugdkamp, een seizoensopening met games en BBQ maar ook samen met de andere Utrechtse verenigingen de Streetball Masters, de Domstad Basketball derby enzovoorts.
Dit seizoen heeft BCU teams mixed teams in de Onder 10 en onder 12, meiden teams in de Onder 14, U16 en U18, jongens teams in de U14 en U16 en Dames en Heren en de recreanten. Bij de meiden U14-16-18 wordt dit seizoen samengewerkt met BC Cangeroes. In onze teams staat samenspelen, sportiviteit, plezier hebben hoog in het vaandel. 

Ruimte voor nieuw talent
Richting het nieuwe seizoen is bij de meeste teams nog ruimte voor nieuw talent. Dus ben je beginner of heb je al ervaring met basketbal, wil je actief zijn binnen het veld of juist daar buiten als coach of scheidsrechter, er is altijd plek bij BC Utrecht. Om kennis te maken met BCU is het altijd mogelijk om drie keer vrijblijvend mee te trainen. 
Van medio mei tot medio juni trainen de teams in hun nieuwe samenstelling. Een ideaal moment om langs te maken om kennis te maken met club en teams. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Licisca Kruse (liciscakruse@gmail.com).