U14-1 played like it was 1999!

08-11-2015 19:16

Zaterdagmiddag 7 november 2015 speelden de heren van BC Utrecht Onder 14-1 alweer de vierde wedstrijd van het seizoen. Na twee ongelukkige nederlagen stond in sporthal Safari in Maarssen de uitwedstrijd tegen OSM`75 op het programma. Voor de coach een lastige wedstrijd: hoe hou je de jongens scherp als de heenwedstrijd al in 116-17 eindigde? De focus is in de trainingen al gelegd op uitvoering, goed passen en vooral spelen met veel energie.
En waar het ook aan lag: we zullen het nooit weten. Het nieuwe kapsel van Asthor? De herstelde enkel van Pjotr? De slaap in de ogen van Joost en Juma? Het volle fanvak met 7 vaders, 3 broers, 1 moeder en andere supporters?
Er werd gespeeld met energie en inzicht, er waren mooie aanvallen met veel passes en opdrachten werden uitgevoerd. Soms, heel soms werd de bal pardoes in de handen van de tegenstander gepasst of stonden we te ver van de man. Maar vooruit, dat kon ook tijdens deze wedstrijd. De volgende wedstrijd zullen we allemaal een tandje scherper moeten zijn. Maar het was een feestje om ze te zien spelen.
De trainer kreeg zelfs na de wedstrijd een bedankje voor het prachtige spel en dan vooral het mooie samenspel.
Waar Prince ooit zong: We gonna party like it`s 1999
De heren played untill it was 1999!