Zwartepietentoernooi groot succes!

29-11-2014 19:00

sinterklaas en alle spelersAfgelopen 29-11 was het weer zover, zoals het nu al sinds 2009 eind november wordt georganiseerd het GZPT. Ook dit jaar is het weer een groot feest.
Dit keer maar eens beginnen bij de inzet van vrijwilligers vanuit BC Utrecht ben daar supertrots op zal ze is eens lekker bij naam noemen:
Stefan Bos, Yannick Baldi, Stef Poels, Quinten Deckers, Karla Smits en Noor Zaat. zijn actief als jury/scheidsrechter pieten. Walter als fotopiet, Fleur en Eline Kres als wedstrijdpieten en dan nog alle andere klussen achter de schermen door Richard, Sonja en de oud BC Utrechters Marco, Esther Markus en Emma Mojet. Kan zeggen dat deze inbreng echt geweldig is voor onze vereniging.

Clinic
Nu het verloop van de wedstrijddag voor de teams van BC Utrecht er was deelname vanuit de basketball’sCool in U8 met Mirko, Bauke en 2 spelertjes van BV Irene, XU10 (Pepijn, Quint, Ian en Thomas), XU12 (Lars, Huub, Luca, Yassin en Thomas) en een VU12 (Marre, Yanti, Manon en Liz). Ze beginnen met een clinic welke werd verzorgd door de Nederlands kampioen dunken Vincent van Sliedrecht, hij krijgt het voor elkaar om 155 kinderen stil te krijgen en ze de oefeningen te laten doen die hij voordeed op een ontzettend leuke manier.

Sinterklaas
Daarna start het toernooi waar ze allen vol overgave gespeeld met veel plezier en ontzettend sportief. Aan het eind komt ook sinterklaas nog even polshoogte nemen hoe alles de kinderen vergaat op de prachtige basketballdag in Sportcentrum Oudenrijn. Sinterklaas doet ook de prijsuitreiking en daarbij sleept de XU10 met Pepijn, Quint, Ian en Thomas ook nog een prijsje in de wacht ze zijn de beste met Vrije Worpen schieten uit alle poules ze zijn gewoon beter geweest dan de alle anderen! En bij de VU12 hebben ze Liz de Heer als gastspeelster van uvvSVO en zij is de sportiefste speelster van de VU12 geworden…
Klik voor: een uitgebreide fotoreportage van het Zwarte Pietentoernooi.
Zet voor volgend jaar alvast 30 november in je agenda!